Dit is echt met afstand het slechtste bedrijf waar ik ooit zaken meer heb gedaan. Hieronder een greep uit wat er allemaal is misgegaan en hoe Sanitairkamer daar vervolgens mee omgaat;
De inbouwmaterialen zijn niet geleverd op de afgesproken datum waardoor we kosten hebben gemaakt voor loodgieters die aanwezig waren bij ons huis. De overige materialen welke nog lang niet nodig waren en volgens afspraak later zouden komen stonden wel al voor de deur.
De kranen, waskommen en tafeltjes voor de toiletten welke Sanitairkamer ons had geadviseerd en geleverd pasten helemaal niet op elkaar, weer waren hiervoor loodgieters aanwezig. Ook konden bepaalde items niet worden gerourneerd volgens Sanitairkamer. Best vreemd zeker gezien het verkeerde advies.
Meerdere zaken (tegels, toiletten etc.) zijn verkeerd en stuk geleverd. Ook loodgieters aanwezig. En deels niet retourneerbaar volgens Sanitairkamer.
Retouren werden pas na zeer veel mail contact terugbetaald.
Er zijn meerdere keren rekenfouten gemaakt met de tegels welke wij hebben moeten corrigeren.
Op advies van jullie hebben we een inbouwresevoir genomen waarbij de drukknop wegvalt in de tegels. Heel mooi maar er is ons niet verteld dat deze veel groter is dan een reguliere Geberit. Niet echt handig in ons superkleine toilet.
De thermostaat van de regendouche is stuk. Terwijl de hele badkamer verder al af is Badkamer moet dus weer open om dit te herstellen.
De Spiegel is stuk geleverd, volgens Sanitairkamer kunnen wij niet aantonen dat wij dit niet zelf gedaan hebben. Het beste wat ze kunnen doen is 25% korting geven op een nieuwe.
Onze meldingen bij de klantenservice worden vervolgens niet opgepakt en zelf herinneringsmails worden niet beantwoord.
Sanitairkamer heeft ons echt enorm tegengewerkt tijdens de renovatie van onze woning en ik kan dan ook niet anders dan adviseren om met een andere partij in zee te gaan voor je sanitair. Andere sanitairleveranciers hebben ons in het verleden nooit teleurgesteld.