Levering

Arianne

De ervaring met sanitairkamer is prima. Voor het opbouwen van deze douchecabine door niet zo ervaren bouwers heb ik nog wel de nodige tips en opmerkingen. Zorg dat je de cabine opbouwt met voldoende ruimte rondom om de wanden te kunnen draaien en schroeven en om bij afvoer en bedieningspaneel te kunnen. Bij ons exemplaar ontbraken de schroeven voor het planchet. Dit hebben we zelf opgelost. De bijgeleverde sifon is van matige kwaliteit en is moeilijk stevig vast te draaien. Deze lekte dus in eerste instantie, ondanks extra kit. De bijgeleverde nippels bij de flexibele wateraansluiting pasten niet op onze (Nederlandse) waterleidingen. In het paneel was standaard een mengkraan gemonteerd. We moesten dus zelf de bijgeleverde thermostaatkraan vervangen voor de mengkraan. Dit was op de website niet duidelijk aangegeven. Tot slot zat er verschil in de bovenbouw en onderboord. Dit is in de handleiding niet duidelijk weergegeven. De middelste stootbumpers in de bovenboog moeten smaller zijn dan in de onderboog anders sluiten de deuren niet goed op elkaar. Al met al zijn we tevreden met de douchecabine en weer een ervaring rijker.

Score voor Sanitairkamer.nl: 4/5
Zou u Sanitairkamer aanbevelen? Ja