Deskundigheid medewerkers
Levering

Hama

Ik houd er niet van om negatieve reviews te schrijven, maar deze keer kon ik het niet laten. Lang verhaal kort: Sanitairwinkel kwam bezorgafspraak niet na en liet mij onnodig een hele dagdeel wachten voor niets.

Ik bestelde op een donderdag een toiletset via de website van Sanitairwinkel. De bestelling zou op zaterdag worden bezorgd. Op vrijdag ontving ik twee e-mails waarin de afleverdatum en het -tijdstip werden bevestigd, namelijk zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur. Op de dag van de bezorging zou ik ook worden gebeld door de bezorger.

Op zaterdag om 14.05 uur was er nog niets bezorgd en ik was ook nog niet gebeld, dus nam ik telefonisch contact op met de klantenservice. De klantenservicemedewerker vertelde me dat de chauffeur mogelijk wat vertraging had en dat ik nog even moest afwachten. Vanwege een systeemfout kon ze niet zien wie de bezorger was en kon ze dus ook geen contact met hem opnemen.

Om 15.00 uur was ik nog steeds niet gebeld en was er nog steeds niets bezorgd, dus belde ik opnieuw. Na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan, liet de klantenservicemedewerker weten dat zij het voor mij zou uitzoeken en binnen 30 minuten zou terugbellen.

Na ongeveer 15 minuten werd ik inderdaad teruggebeld. Ik kreeg te horen dat de chauffeur autopech had en mijn bestelling dus niet op de afgesproken dag kon worden bezorgd. Ik zou op maandag worden teruggebeld om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Ik bedankte haar vriendelijk voor het terugbellen en gaf aan dat ik de bestelling wilde annuleren. Dit kon niet telefonisch, hoewel in de orderbevestiging (e-mail) expliciet staat dat voor het annuleren van bestellingen telefonisch contact kan worden opgenomen.

Score voor Sanitairkamer.nl: 1/5
Zou u Sanitairkamer aanbevelen? Nee