Ruim drie weken van te voren Douche cabine besteld,installateur ingeschakeld om te komen monteren op afgesproken datum.1 dag van te voren krijg ik mailtje dat de levering niet gaat lukken i.v.m black friday leveringen( welke blijkbaar ineens voorrang krijgen).Hier contact over opgenomen en ons ongenoegen hierover geuit.was helaas geen speld tussen te krijgen en evt tegemoetkoming in de vorm van een korting zat er ook niet in. Douchecabine is op maandag geleverd ook hier moesten wij voor thuisblijven.niet gedaan.wij werken ook gewoon.dus neerzet toestemming gegeven.chauffeur belt op en zegt dat ie het niet neer mag zetten.en wil het weer meenemen en kosten doorberekenen.erg boos geworden en gezegt dat ie het gewoon neer moet zetten.staat op videodeurbel. Nu weken later nog geen installatie omdat niemand meer tijd heeft.dit geintje heeft mij inmiddels veel geld en ellende gekost.badkamer is niet te gebruiken omdat oude douche er al uitgehaald was een dag voor afgesproken levering.erg teleurgesteld en zal hier ook zeker nooit meer iets kopen.ik raad het iedereen af.