Na lang zoeken op internet, uitgekomen bij Sanitairkamer. We wilden nu weleens met eigen ogen zien hoe het in het echt zou zijn. Een dag in juli gepland en dachten dat deze winkel wel in de stad Groningen zou zijn. Nou niet dus en werd het een dagje uit naar de dichtstbijzijnde winkel voor ons in Harderwijk.
We werden hartelijk ontvangen en een medewerker vroeg of hij ons kon helpen. We zeiden eerst even wat rond te willen kijken. Nou dat werden er 2 uur! Ook een stel dat er tegelijk met ons was, waren er 2 uur later ook nog. Er was best wel aanloop in de winkel. Maar uiteindelijk gevonden wat we zochten! Omdat de renovatie van onze badkamer pas eind september, begin oktober zou plaatsvinden, hebben we afgesproken dat er tegen die tijd geleverd zou worden.
Mooi op tijd kwamen de badmeubels en toebehoren aan en keurig afgeleverd. Onze timmerman en installateur hebben alles keurig geplaatst en afgewerkt. Alleen een klein minpuntje was dat de stabiliteitstang net te kort was. Deze kon helaas niet worden teruggestuurd in ruil voor een langere. Maar een nieuwe besteld en deze werd de volgende dag al bezorgd zodat de mannen ook de douchewand konden plaatsen.
Al met al zijn wij zeer tevreden over onze badkamer en toilet. Ook de reacties uit onze omgeving zijn allemaal positief! Wij kunnen weer heerlijk douchen!!