Recent hebben wij een douchecabine besteld via Sanitairkamer.nl. Daarbij hebben we toch wat twijfel gehad door de wisselende recensies, maar uiteindelijk toch besloten de bestelling te plaatsen.
Een douchecabine is geen klein pakket maar toch stond er bij het product dat het de volgende dag (een zaterdag) geleverd zou worden. En het moet gezegd worden, in ieder geval bij onze bestelling, zijn alle beloftes en afspraken meer dan nagekomen. De volgende ochtend al mochten we onze nieuwe douchecabine in ontvangst nemen. Samen met de zeer vriendelijke bezorger hebben we alle pakketten uitgeladen, en hij heeft zelfs geholpen om het tot achter de eerste deur te zetten.
Al met al dus een zeer positieve ervaring qua bestelgemak, levering en service van Sanitairkamer.nl. En als kers op de taart heeft de douchecabine ook totaal geen schades, ondanks de verre bestemming.