Ik had een hangtoilet compleet, wandtegels en vloertegels besteld in de winkel. Daarvan is de levering van toilet en wandtegels prima gegaan maar met de vloertegels is het niet helemaal vlekkeloos verlopen. In de winkel had ik de lengte en breedte van de vloer opgegeven en de verkoper heeft de vierkantemeters berekend, helaas is hij er vanuit gegaan dat ik met een hele tegel in de hoek zou beginnen maar dat zou een gevolg hebben dat ik op een klein strookje van 2 cm zou eindigen. Om het toch netjes te doen heb ik nog 5 tegels online extra besteld. Op de dag dat deze geleverd zouden worden werd ik gebeld door de transporteur dat alle tegels zijn gebroken (jammer maar helaas, kan gebeuren tijdens transport) dus mijn vraag was en hoe nu verder? Zijn antwoord was dat er contact met mij opgenomen zou worden. Na 4 dagen ben ik zelf maar gaan bellen en kreeg te horen dat de tegels vanuit Italië onderweg waren. Op de vraag waarom er geen contact met mij is gezocht was het antwoord, dat doet de afdeling die dit moet regelen nooit.