Deskundigheid medewerkers
Levering

Beelen

Hele slechte ervaring met dit waardeloze bedrijf. Alles netjes op tijd betaald, krijg je een dag voor levering te horen dat er een aantal producten niet leverbaar zijn, en we maar gewoon even 6 weken moeten wachten. Dat terwijl je net de badkamer hebt uitgebroken, en met een gezin met 2 kinderen dus zonder badkamer zit.

Na hierover gebeld te hebben, naar een klantenservice die zoiezo al heel slecht bereikbaar is, word er totaal geen moeite voor je gedaan, erg bijdehand gedaan, en wanneer je hier boos over word, word de hoorn en gewoon opgegooid.

Heb uiteindelijk een aantal producten geannuleerd, en op korte dag ergens anders onder andere een bad vandaan moeten halen.

Oja, als je al wat geleverd krijgt van ze, en het moet retour, mag je blij zijn als je hier je geld van terug krijgt, want ook op deze afdeling keuren ze je producten maar al te graag af. De laatste €50,- mogen ze in stikken, ik ben helemaal klaar met dit bedrijf. Vreselijk. De €200,- cashback, waar je kans op maakt bij het schrijven van deze review, zal wel niet naar mij gaan!

Score voor Sanitairkamer.nl: 1/5
Zou u Sanitairkamer aanbevelen? Nee