Deskundigheid medewerkers
Levering

D

Wat een vreselijk slechte service , levering en artikelen. We hadden een inbouwnis besteld. Deze werd verkeerd bezorgd. Wij moesten hier zelf maar achteraan gaan en de communicatie verliep stroef vanuit de transporteur en klantenservice. Uiteindelijk is de nis ergens anders bezorgd. Hier kwamen we pas veel later achter. Daar door dus vertraging opgelopen met de badkamer.
Eenmaal de nis gemonteerd en afgekit. Na een paar weken gebruik laat de pvd laag volledig los. Dus dit is zeer slechte kwaliteit. De klacht hebben we in hè dient en gevraagd naar een oplossing. Toen werd er zonder pardon een nieuwe mis opgestuurd. Wie verzint het. De nis moeten we er dan maar uitslapen en opnieuw kitten. Zonder garantie dat de nieuwe weer de laag los laat. Een heel gedoe om de nis weer te laten ophalen. Uiteindelijk is de nis opgehaald en krijgen we ons geld terug. Maar zitten we wel met een nis die half afbladderd. Ondertussen nog steeds het aankoopbedrag niet terug ontvangen.
Wat een slechte service en kwaliteit. Als je ergens anders kunt bestellen. Doen! Wij zullen hier nooit meer bestellen.

Score voor Sanitairkamer.nl: 0.5/5
Zou u Sanitairkamer aanbevelen? Nee