Ik had een doucherek en spiegel besteld. Deze werden in twee simpele kartonnen dozen geleverd, dus zonder productverpakking. Opzich geen probleem voor mij. De producten werden zonder bevestigingsmateriaal geleverd. Dat vond ik niet handig, dus ik besloot de producten te retourneren. Dit is op eigen kosten. De producten pasten makkelijk in 1 doos, dus heb het netjes en onbeschadigd in 1 van de dozen teruggestuurd. Vervolgens wordt er 25% van mijn retourbedrag ingehouden omdat ik de "verpakking" (een simpele kartonnen doos) van de spiegel niet had teruggestuurd. Nog erger, ze rekenen 25% van het duurste product waarvan ik de doos wel had teruggestuurd. Kortom, ze laten me 20 euro betalen voor een kartonnen doos van een spiegel die 24 euro kost, schandalig. Verschillende malen contact gehad met de klantenservice, maar nul begrip. "Helaas meneer, dat zijn onze voorwaarden". Ik voel me echt opgelicht en bestel hier nooit meer wat.