Product perfect, de kit was i.p.v. wit of transparant een zwarte kleur dus helemaal verkeerd, en met de bezorging ging het helemaal mis. ben nog in afwachting naar de compensatie die ons beloofd is, vanwege de levering die helemaal niet ingepland was op de beloofde dag, en hebben wij de douchewanden zelf moeten ophalen, zo lang er nog geen compensatie is zal ik deze zaak zeker niet aanbevelen,wat ik jammer vindt want het product is perfect en ik denk dat ik na eren aantal keren gebeld te hebben iemand van de leiding of bazen aan de lijn heb gehad, want het telefoontje daarna kreeg gelijk te horen dat de chauffeur niet langs was geweest, en dat de douchewanden nog in Lelystad stonden, er zou een compensatie gedaan worden en wij konden ze zelf ophalen,daar wij mensen geregeld hadden om deze douche te plaatsen. Ben nog in afwachting