De douchecabine welke wij hebben besteld bleek lastig te monteren met de bijgeleverde instructies. Niet alle 'accessoires' staan in het instructieboekje en sommigen komen ook niet overeen met de afbeeldingen uit het boekje. Toch geprobeerd om de cabine te monteren, maar helaas blijken de glazen wanden ongelijk te zijn. Gelukkig is dit aan de bovenkant en ziet niemand, die dat weet, dat niet. Tevens sluit de deur met vochtstrip niet met de vaststaande glazenwand ondanks dat beiden op alle mogelijke manieren waterpas staan.
Hierop contact gezocht met sanitairkamer, welke niet veel wijs konden met onze foto's en bijgaande beschrijving. Daarnaast kregen wij te horen dat er nog niemand met hetzelfde probleem zich heeft gemeld. Dit voelt voor ons best naar, aangezien mijn schoonvader (welke de douche heeft geplaatst) al drie badkamers heeft gemaakt en dit de eerste keer is dat hij tegen zo'n soort problemen aan is gelopen. Mede door de reactie van de medewerkster voelen wij ons nu niet meer prettig gezien het doet lijken alsof wij niet de allerslimsten zijn.