Deskundigheid medewerkers
Levering

patrick

Slechte service!!
wij hebben een jaar geleden ons appartement opgeknapt met alles van de sanitairkamer en we hebben NUL klachten gehad omtrent deze firma. Alles was netjes geleverd en allemaal goede kwaliteit spullen. Echter zijn we nu ons woonhuis aan het verbouwen en hebben een douche deur besteld. Onze douche deur hebben we helaas verkeerd besteld omdat wij de draairichting verkeerd hebben besteld. We hebben onze fout zelf toegegeven en gevraagd of we deze konden omruilen voor een andere douche deur met wel de goede draairichting. Toen we dit vroegen aan de telefoon werden we gewoon weg bot beantwoord en niets was mogelijk. Wij waren bereid om de 40 euro retour kosten op ons te nemen maar toen we vroegen of we de douche deur mochten ruilen tegen hetzelfde tarief (hij staat tenslotte voor dezelfde prijs op de website) werd ons verteld dat dit niet kon want de black friday actie is voorbij en moeten we bij betalen... Wat een service en hoe kan je dit tegen je klanten zeggen? we hebben uiteindelijk gewoon diezelfde douche deur gekocht.. De deur gaat retour en er word hier dus niets meer gekocht.

Score voor Sanitairkamer.nl: 0.5/5
Zou u Sanitairkamer aanbevelen? Nee