Beste, Klant service is zeer goed, nieks aan te zeggen maar levering hebben we te weining communicatie.
- Krijgen alleen een tracking code met levering datum tussen 8:00 end 18:00 -Als we transporteur bellen is er niemand die pack op om te weten wanneer ongeveer de chauffeur ter plaats zal zijn. - kan niet vragen dat ze een half uur op voorand bellen zo dat ik ter plaatse kan zijn. - Heb geen info gekregen van sanitairkamer wat er precies van de bestelling gaat geleverd worden. Er was twee stukken van de bestelling die later zal geleverd worden en dat wist ik niet.
Had met Sani4Comfort besteld en heb de beste levering ervaring hehad. We konden de chauffeur in "realtime" traceren en konden we een deftige levering termijn hebben. Ze bellen nog elke keer en 30 minuten voor levering om zeker te zijn de er iemand daar is zo dat ik alles kon regelen voor de goed receptie van de goederen. Ik raad dat jullie ook met zo een koerier service werkt die niet gewoon vraagt dat je de hele dag blijft te wachten thuis voor en levering tussen 8:00 en 18:00. Dat is niet klantservice.
Meer info van Sani4Comfort koerier www.letsmovetransport.nl https://tracking.routigo.com/
Anders dan de levering was alles perfect verlopen en will hier positief blijven en zeggen waar jullie zwakke punten zijn.