Leon Hanegraaf

Samsung service is zeer slecht. Ik heb een Samsung Flip 4 gehad waarvan de scharnieren stuk gingen bij een lichte val. Schade...400 euro. Vervolgens een flip 5 gekocht. Omdat er lucht onder de protector zat naar het servicecenter Utrecht gereden. Na een half uur wachten werd mijn telefoon bekeken. Scharnieren zijn stuk waardoor er geen andere protector geplaatst kon worden omdat de mogelijkheid bestond dat het scherm zou breken. Kosten een kleine 400 euro voor de 2e keer. De schanieren werken gewoon maar 2 rubberen palletjes waren verdwenen. Klantenservice gebeld op aanraden van het servicecenter maar die konden niks betekenen voor mij. Op de vraag of ze mij een offerte konden sturen gaven ze als antwoord dat ik daarvoor weer naar Utrecht moest rijden. Is maar een uurtje rijden....Zij konden dit niet verzorgen. Nou gewoon een hele slechte service van Samsung waardoor ik nu overweeg om over te stappen naar iphone. Zit mijn hele leven mij Samsung maar de service daar is erg slecht en niet op elkaar afgestemd om maar stil te houden hoe de toestellen zijn zoals de flip 4 en 5 met hun zeer slechte en breekbare scharnieren. Erg teleurgesteld over de service.

Score voor Samsung NL: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Samsung flip 4 en 5