john

Jammer dat ik een ster moet geven mijn voorkeur ging naar 0 ster ik ging met mijn fold 5 naar Breda naar service shop waar je van mag verwachten dat je daar fatsoenlijk en adequaat geholpen word. Niks is minder waar mijn telefoon had een probleem precies in de vouw van het grote scherm. Was geen probleem werd mij verteld even een nieuw bescherm folie plaatsen en alles zou weer goed zijn viel onder de garantie. Zo gezegd zo gedaan komt mijn telefoon een uurtje later weer ophalen blijkt er een witte streep in het scherm te zitten wat van te voren niet het geval zou zijn. Na dat de telefoon bekeken was door de bali bediende kwam hij tot de conclusie dat het scherm vervangen moest worden natuurlijk op de kosten van Samsung. zij hadden tenslotte het scherm kapot gemaakt. die goede man naar boven met telefoon kwam na een kwartier terug met de telefoon. hij had slecht nieuws voor mij het scherm was niet op voorraad. oké dat kan gebeuren dus een nieuwe afspraak gemaakt voor reparatie dit na 2 weken omdat ik niet eerder kon. Ik na twee weken weer de auto in en weer naar Breda en dat van Limburg uit. kom ik in de zaak krijg ik de heer Mike voor de reparatie hij gaat de hele telefoon met een loep bekijken en komt tot de conclusie dat het niet hun fout id dat het scherm kapot is maar waarschijnlijk is er een zandkorreltje tussen gekomen en daardoor kwam de beschadiging ook was de telefoon op zich zo veel beschadigd dat er geen garantie meer op zou zitten. Ik heb hem gezegd dat het bij hun gebeurt is en dat zijn collega had verteld dat het hun fout zou zijn en door hun kosteloos worden gerepareerd. maar die man was niet voor rede vatbaar en bleef er op hameren dat het niet hun fout zou zijn. wat een boere pummel is dat ik zou zo`n mens niet eens in d zaak willen hebben. Dus ik zou zeggen als je onbeschoft behandeld wil worden ga dan naar Samsung in Breda en ga daar een gesprek aan met de filiaal leider dan loop je met nog meer ellende de zaak uit. dus resultaat 2 keer van Limburg naar Breda gereden 2 snipperdagen minder en tank benzine minder en nog steeds een telefoon die niet goed is BEDANKT SAMSUNG dit is van een trouwe klant met veel Samsung artikelen in huis

Score voor Samsung NL: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
fold 5