Het bedrijf komt de afspraak waarop geleverd zou worden niet na.
Zij wijzigen zonder overleg de tijd en bezorgdienst.
Daarna zeggen ze de bestelling te annuleren, wat zij niet doen en blijf je mails ontvangen van de niet gewenste levering.
Mailverkeer kijkt AI gestuurd, dus vermoed ik dat er een veel groter bedrijf achter zit dan ze laten blijken.
Ik zit nog steeds op mijn terugbetaling en correcte bevestiging van de annulering te wachten.
Doen wat je beloofd
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Nvt
Reactie Samen een koe kopen:
Beste mevrouw Vos, Tina,
Ik Kirsten Marsman ben degene die voor ons kleine bedrijf o.a. de mailwisseling verzorg. Persoonlijk en met korte lijntjes. Gisteren gaf u aan niet door de bezorgservice waar wij hadden ingepland het pakket bezorgd te willen krijgen. U gaf daarbij aan dat u zo genoot van onze produkten. Ik heb erg gezeten met de manier waarop u niet voor rede vatbaar was, en ging aan de slag met uiteindelijk deze mail die ik u vanmorgen stuurde:
Goedemorgen Mevrouw Vos, Tina,
Ik mail u omdat ik het me enorm heb aangetrokken hoe u reageerde aan de telefoon.
Het is zeker nooit onze bedoeling geweest om u ongevraagd ergens mee ‘op te zadelen’ wat u niet wil. Mijn excuses.
Ik heb het voor u opgelost. Ik kan het pakket donderdag overdag bij u laten bezorgen door UPS. Het komt dan in dezelfde gekoelde conditie bij u. Ik hoop dat ik u hier blij mee kan maken. Ik had al pogingen ondernomen om dit telefonisch met u te overleggen, maag kan u niet bereiken. Hoop van u te horen 😊
Kirsten Marsman
Waarop u nogmaals via de mail boos reageert en nu deze beoordeling van een 1 geeft, jammer dat u zo teleurgesteld bent en blijft. Wel vind ik dat u uw naam rustig had kunnen vermelde, toch? Dank voor u reactie het was zinvoller geweest wanneer u mij gewoon te woord had gestaan in plaats van de 4 telefoontjes te weigeren en ook hier uw naam had vermeld.