Rooktest Review: Rooktest door Rioolreinigingsbedrijf Omdat wij problemen hadden met het riool (geuroverlast in kruipruimte.) hebben we de RRS in Stiens gevraag hiernaar onderzoek te doen, advies was een rooktest zodat je kunt zien waar het probleem zit. Monteur komt langs en zegt als eerste; ik ga niet die kruipruimte in want daar ligt isolatiemateriaal (isolatiechips.) Je weet wel ARBO regels. Maar een rooktestje kon wel, apparatuur aangesloten op een syphon en roken maar, uit deze test van ongeveer 30 minuten kwam geen oorzaak van het probleem. Afgesproken dat ik het isolatiemateriaal zou laten verwijderen en dan weer contact zou opnemen. Er kwam wel alvast een factuur van €. 428.00 waarvan €. 245.00 voor de rookmachine. ( 1,5 uur gebruikt volgen factuur.) Contact met het bedrijf opgenomen om uitleg te vragen over de hoogte. Kwam een heel verhaal over standaardtarieven en daadwerkelijk verrichte werkzaamheden. En de nota werd NIET aangepast. Daar moet je het maar mee doen, ik heb de factuur maar betaald. Vervolgen heb ik de isolatie laten verwijderen, toen bleek dat de hoofdriolering gebroken was. Toen de RRS weer gebeld om een afspraak te maken voor reparatie, ik heb 3 dagen gebeld en elke keer werd er gezegd; u wordt vandaag teruggebeld, Niet dus; waarschijnlijk bang voor een kritische klant. Ik heb toen maar een ander bedrijf gebeld en de situatie uitgelegd, zij zijn tussen 2 klussen door langsgekomen en binnen een uurtje was het gerepareerd, inclusief een gratis rooktest om te kijken of het complete rioolsysteem in de kruipruimte ok was. Bedankt BUWALDA rioolservice in Franeker. De gang van zaken bij RRS uit Stiens is verre van professioneel en dit adres is uit mijn agenda geschrapt. Ook deel ik deze review in mijn netwerk (1000+) Vraag waar je ook iets laat doen altijd om een bindende prijsopgaaf , ook bij meerwerk.