Medewerker klust bij als deskundige
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Een medewerker van Roobol heeft een nevenfunctie als deskundige voor de Geschillencommissie. Op Trustpilot is al het nodige gezegd over deze organisatie en helaas moet ik dat grotendeels onderschrijven, ook op het punt van bevooroordeelde expertise. Kennelijk heeft Roobol geen gedragsregels tegen dit soort nevenfuncties. Dat is prima, maar dan straalt dit natuurlijk wel ook af op Roobol.
Reactie Roobol:
We vinden het belangrijk dat onze klanten goed en objectief geholpen worden, zowel in de winkel als in eventuele vervolgtrajecten. Op basis van de informatie in je review herkennen we je helaas niet als klant van ons. Mocht er toch iets spelen waarbij wij je kunnen helpen, dan horen we het natuurlijk graag.Bedankt voor het delen van je ervaring. We willen graag een misverstand uit je review ophelderen. Het klopt dat er in het verleden een medewerker van Roobol een nevenfunctie vervulde als deskundige voor de Geschillencommissie. Deze collega is inmiddels al meer dan een jaar met pensioen en komt dus niet meer in contact met klanten van Roobol. Tijdens zijn dienstverband is hij bovendien nooit ingezet bij dossiers van onze eigen klanten, juist om een zo eerlijk en onafhankelijk mogelijk oordeel te garanderen.