Fenna

Ik was tot voor kort erg tevreden over Rompslomp; het programma is super gebruiksvriendelijk. Door de wijziging in de abonnementsvorm is dat gevoel echter veranderd en ben ik eerlijk gezegd teleurgesteld over hoe dit is gegaan.

Ik had het goedkoopste abonnement. Dat ik iets meer zou moeten betalen om meer uitgaven te kunnen boeken, vond ik prima. Wat ik niet had verwacht, is dat dit ineens ook betekende dat ik nog maar 10 facturen kon versturen, terwijl dat bij het Puur-abonnement onbeperkt was. Daardoor moest ik opnieuw upgraden, omdat ik anders mijn facturen simpelweg niet kon versturen.

Uiteindelijk ben ik van €7,50 per maand naar €25,- per maand gegaan, en dat vind ik een behoorlijk groot verschil. Erg jammer. Ik maak het jaar nog af en stap daarna over.

Rompslomp in een paar woorden

Gebruiksvriendelijk, maar door abonnementswijziging teleurstellend.

Reactie Rompslomp:

Hoi Fenna, wat goed dat je aangeeft dat je tevreden was met Rompslomp. Het is dus erg jammer dat je na de wijzigingen minder enthousiast bent geworden.
Natuurlijk respecteren wij dat je na het aflopen van je huidige abonnement naar een andere optie kijkt. Maar het is natuurlijk erg zonde om te lezen dat we geen match meer voor je zijn.
Heel veel geluk in het nieuwe jaar!
Team Rompslomp

Score voor Rompslomp: 3/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja