Barbara Haentjens

Wij hebben nog steeds rioolproblemen en wachten al 1,5 week op een offerte voor de werkzaamheden die ze ook kunnen uitvoeren. Op zaterdag 14 februari is er een monteur langs geweest om het probleem te proberen op te lossen. Na 4,5 uur en een bedrag van 650 euro was de situatie echter nog niet opgelost. We dachten dat het verholpen was, maar 's avonds liep de wc weer over en kwam er ontlasting uit de doucheput omhoog.

Op zondag hebben we opnieuw contact opgenomen en werd ons aangegeven dat het mogelijk was dat er weer iemand lang zou komen echter moesten wij dan wel weer betalen?? Dit vonden wij vreemd, aangezien we de dag ervoor al een aanzienlijk bedrag hadden betaald en het probleem nog steeds niet opgelost was. De monteur die vervolgens kwam, was hoogstens 10 minuten binnen en heeft precies hetzelfde gedaan als de dag ervoor. We kregen opnieuw de vraag om 90 euro te betalen voor de werkzaamheden. Welke werkzaamheden hij heeft even met een slang in het gat gevoeld en vertelde ik kan niks meer doen.

Dit vinden wij zeer teleurstellend, vooral omdat we verwacht hadden dat dit binnen de garantie zou vallen. De monteur zou een offerte opstellen via het hoofdkantoor, maar we wachten nog steeds op een reactie en horen niets van hen. Het is bijzonder slecht dat een bedrijf in deze situatie niet proactief communiceert met klanten die met een probleem zitten en geen wc en douche hebben.

Gelukkig hebben we inmiddels contact met een ander bedrijf dat wel behulpzaam is en het probleem waarschijnlijk tegen een lagere prijs wil oplossen dan RRS. Eerdere reacties naar dit bedrijf negeren ze, dus het boeit ze ook niet.

Score voor Riool Reinigings Service RRS: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee