Komen hun afspraken niet na. Gebeld voor een afspraak te maken om de regen goot schoon te maken, regen water loopt er over heen. Duidelijk vermeld dat er een ladder mee moet. Je raad het al, ze komen zonder ladder. Hier heb ik een halve dag vrij voor genomen. Ik zou terug gebeld worden voor een nieuwe afspraak te maken. Na 10 dagen heb ik zelf maar gebeld. Nieuwe afspraak is gepland. Tussen 8 en 12 uur zouden op een afgesproken datum langs komen. Weer een halve dag vrij genomen. Om kwart voor 1 krijg ik bericht dat de afspraak niet door gaat ivm de warmte. Ik gebeld voor een nieuwe afspraak en duidelijk vermeld na 4 uur, dan ben ik thuis uit het werk. Wil niet nog een keer vrij nemen. Ik zou terug gebeld worden of het in de planning past. Uiteindelijk word ik gebeld met een nieuwe datum, tussen 8 en 12 willen ze komen. Ongelooflijk, wat begrijpen ze daar niet. Ben er klaar mee.