De afspraak was snel gemaakt bij raamdecoratie. Monteur handelt snel bij het inmeten van de producten. Is oprecht en benoemd dat het ophangen 5 minuten werk is voor ze. De monteur legt ons uit hoe wij dat kunnen ophangen en benoemd dat dit ons €120,- zou schelen. Hierop maken wij de beslissing om het zelf op te gaan hangen wanneer het geleverd wordt.
Wij bestellen 2 identieke plissé gordijnen met een ketting systeem.
Deze worden na enkele dagen geleverd. Er zaten geen schroeven bij die hebben wij zelf aangeschaft bij de bouwmarkt. En de andere kleine dingen die erbij geleverd worden(ophangsystemen) kregen wij in een oud gebruikt USB-C zakje. Wij zijn tegen verspilling maar het voelt niet professioneel als je voor een groot bedrag plissé gordijnen besteld dat je dan een oud verfrommeld zakje krijgt waar ophangbeugels in zitten met een sticker USB-C KABEL… maar ook dat lieten wij gaan. Wij wilden immers profiteren van de plissé ivm de aanhoudende warmte.
De Monteur die zei dat het snel en makkelijk opgehangen kan worden had gelijk. De plissé gordijnen hingen zonder problemen in no-time.
Het was voor ons niet duidelijk hoe die katrol houders voor de ketting het beste aan de muur bevestigd kon worden, gezien er niets te vinden was in de handleiding. Na zelf wat gepuzzeld, hebben we een mail verstuurd naar raamdecoratie omdat wij er niet uitkwamen en niet zomaar gaten in de muur wilden boren. In deze mail hebben we ook benoemd dat er geen schroeven bij zaten en de manier benoemd waarop de ophangbeugels verstuurd zijn. Vanuit raamdecoratie kregen we dan ook excuses voor de schroeven en het zakje waar de beugels in zaten.
Op de vraag over hoe wij de het kettingsysteem kunnen ophangen kregen wij helaas geen antwoord. Althans, wij blijken daarvan de nieuwste te hebben en zij hebben die beschrijving er ook niet van. Waarop wij vroegen wat de monteur dan had gedaan met dit systeem maar ook daar hadden zij geen antwoord op.
Wij kregen te horen dat ze wel iets kunnen opsturen wat werkend zou zijn. Hierop akkoord gegeven, en maar kregen we maar 2 koord houders, terwijl wij 4 kettingen hebben. Wederom weer een mail verstuurd dat we er 2 te kort komen en dat ze echt tekort schieten in de aftersales. Na 4 weken hebben we eindelijk 4 koord houders maar zijn we eigenlijk niet tevreden met de oplossing vanuit raamdecoratie, gezien we eigenlijk wel gebruik zouden willen maken van de nieuwe houders.
Het product (de plissé gordijnen) aan zich is top. Goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen behalve die ketting houders. Daar zijn we tot op heden nog niets wijzer over geworden.
Opvallende sterke punten:
Op de vraag of ik jullie zou aanbevelen kan ik geen ja maar ook geen nee zeggen.
De plissé gordijnen zijn van goede kwaliteit maar over service is nog wel wat te leren.