1954 beoordelingen

Rudie van schelt

Na aanvankelijk een offerte zonder prijsverschil, oftewel de winkelprijs op papier te hebben gekregen, toch besloten de bank aan te schaffen. Levertijd 8 weken wad lang maar accepteerbaar. Na 5 weken de melding dat de bank binnen was en afgehaald kon worden. Aflevering is niet mogelijk en dat is een gemis vind ik , de kosten om de bus te lenen a 15 euro per uur zijn op het aankoopbedrag eigenlijk bizar. Wist ik van te voren maar toch , voor mij een verbeterpunt. Goede bank, veel instructies maar om uit te zuiveren welke voor onze bank van toepassing waren wad een andere zaak.
Montage goed gelukt, fijne en goede bank dus de moeite waard . Nette mensen die hun best doen allemaal.

Leveren aan huis boven de 750 euro zou standaard moeten zijn

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Het geeft ons de mogelijkheid om ons telkens te verbeteren.
Leuk dat u aangeeft tevreden te zijn met uw gekozen bankstel en het bezoek aan onze winkel de moeite waard was. Fijn dat uw bank al met 5 weken opgehaald kon worden. De kleine vergoeding die we vragen voor het gebruik van de bus is duidelijk vooraf gecommuniceerd. Nergens is een bus zo voordelig te huren, wij willen onze klanten hier juist graag mee tegemoetkomen. Bezorgen neemt te allen tijde hogere kosten met zich mee die we onze klanten bewust willen besparen ongeacht het aankoopbedrag. Wij hanteren een meeneemprincipe en hebben daarom de mogelijkheid om de artikelen te vervoeren met het vervoer dat wij ter beschikking stellen. Mocht u toch liever de keuze willen maken voor aflevering, is dit een mogelijkheid. Dit besteden wij uit!
Wij wensen u veel plezier van uw bank en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem

Score voor Profijt Meubel Doetinchem: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Bankstel