Als zeer goed. De begeleiding was uitstekend van Josien. De eerste fase van Prodimed is even moeilijk maar na paar dagen geen honger gevoel. Desgewenst kun je extra recepten krijgen van Josien. Prodimed is een snelle effectieve manier van afvallen als je je er consequent aanhoudt. Nadeel vond ik na aantal maanden dat ik toch erg sociale aspect van gezamenlijk eten etc ging missen. Ook hier heeft Josien me veel ondersteuning in gegeven, menukaarten van te voren bekijken etc. En me geleerd te plannen in elke situatie en daarmee om te gaan. Ik heb zelden een meer betrokken diëtiste met zoveel inlevingsgevoel gehad als Josien. Ook als ik fout bezig was nooit verwijt maar altijd kom op en je kunt altijd weer door. Echt hele grote waardering is op zijn plaats voor Josien!
Gezondsvoordelen, minder kortademig , beter bewegen, me beter in mijn vel voelen zitten.