Sanne van de Sande

Wij hebben begin dit jaar bij de firma een Italiaanse design hanglamp van het merk Fontana Arte gekocht. Geen goedkope lamp. Levering was maanden vertraagd, en na uiteindelijke levering bleek de lamp niet naar behoren te bevestigen aan het plafond. De benodigde beugel paste niet, levering van een passende beugel onmogelijk. De lamp trekt zichzelf nu door z’n gewicht naar beneden! Hoe bizar! Daarnaast is aan de binnenrand van de lamp, het bordeauxrood van de lamp opvallend wit gebleven. Een lakfout, die zeer in het zicht zit, dus afschuwelijk. En tot slot hapert de dimfunctie. Service van de firma tot op heden 0. Het probleemloos leveren van een nieuwe, degelijk uitgevoerde hanglamp tesamen met de nodige excuses zou je verwachten bij een interieurzaak met designmeubels en designlampen, maar nee, de firma Plaisier in Barendrecht kent het woord ‘service’ niet, de woorden ‘verzuim’ en ‘in gebreke zijn’ des te meer. Erg teleurstellend!! Nul sterren, wat ons betreft!

Reactie Plaisier Interieur:

Dank voor uw feedback. We betreuren het feit dat u niet tevreden bent en dat u onze inspanningen tot nu toe tot 0 reduceert. Niettemin blijven we ons inzetten zodat u straks alsnog kunt genieten van uw mooie aankoop. Onze serviceafdeling is in nauw contact met u om tot een oplossing te komen.

Score voor Plaisier Interieur: 0.5/5
Zou u onze winkel aanbevelen aan uw vrienden/kennissen/familie? Nee