Fiets 30 minuten om in Amsterdam bij het Consulaat Spanje op het
Frederiksplein 34 een foto te laten maken. Ze zijn geopend van 09-14 uur zie ik op de muur staan. Ik was er om 14:30 uur. Op de website van Photo Me staat dat ze geopend zijn tot 17.00. Gelukkig kwam de consul net naar buiten. Toen ik 'm vroeg waar de Photo Me cabine staat, werd ik zowat uitgelachen. Hier in dit consulaat staat geen fotocabine. Hoe komt u daarbij, waarom zouden wij een Photo Me cabine hier hebben. Vond ik een logische vraag. Ik zoeken naar een telefoonnummer van Photo Me. Niet te vinden. Onhandig via de chatfunctie op de website een gesprek aangegaan. Inmiddels weer 15 minuten verder. Krijg via hen een telefoonnummer. 10 minuten in de wacht. Ik word uiteindelijk te woord gestaan door een medewerker die van het woord klantvriendelijkheid of empathie nog nooit had gehoord. Ik was best pissig, maar daar werd totaal geen gehoor aan gegeven. Op mijn vraag of er wellicht een voucher voor een gratis foto vanaf kon, werd ik echt uitgelachen. Mevrouw we geven door dat u geen cabine heeft aangetroffen aan de desbetreffende afdeling en we doen niet aan vouchers. Waar dan wel een foto maken? Op het Centraal Station mevrouw. Ah, weer 30 minuten fietsen. Toch maar gedaan. Dom dom dom. De foto's die daar zijn gemaak zijn niet om aan te zien. Toch naar het Stadsloket gefietst (weer 40 minuten) om te horen dat deze foto niet op mijn paspoort kan. Geweigerd. In totaal een hele middag hiermee kwijt geweest en ook nog een tientje betaald. En nou komt de allergrootste grap: Nog steeds staat op de website van Photo Me dat je in het Spaans consulaat in een Photo Me cabine een foto kan laten maken.....
Reactie Photo-ME:
Beste Elles,
Wat ontzettend vervelend om te lezen wat je allemaal hebt moeten doorstaan β dat is natuurlijk absoluut niet de ervaring die we onze gebruikers willen bieden.
Er stond inderdaad op onze website vermeld dat er een Photo-Me cabine aanwezig was in het Spaanse consulaat op het Frederiksplein. Dat is inmiddels niet meer het geval. Zodra we jouw melding ontvingen, hebben we deze fout direct aangepast op onze storelocator. Onze oprechte excuses voor de verwarring en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Ook vinden we het erg jammer om te horen dat je bij onze klantenservice niet de hulp en het begrip hebt gekregen die je mocht verwachten. We nemen dit serieus en zullen je ervaring intern bespreken, zodat we dit in de toekomst beter kunnen doen.
We willen dit graag rechtzetten:
Neem alsjeblieft contact met ons op via info@me-group.com, dan storten we het bedrag dat je hebt betaald terug β conform onze tevredenheidsgarantie (niet tevreden = geld terug).
Daarnaast bieden we je graag een gratis pasfoto aan, zodat je kosteloos een nieuwe foto kunt maken.
We hopen op deze manier toch iets goed te maken en je in de toekomst wΓ©l een prettige ervaring te bieden.