May Van Noyen

Tot hiertoe niet positief,omdat ik mijn bestelling gewoon niet ontvangen heb,doordat GLS mijn deur gewoon is voorbijgereden zonder zelfs te stoppen en ik vlak nadien in de track & trace kreeg dat ze het pakket hadden aangeboden,maar er niemand thuis was

Reactie Petsonline:

Geachte klant
Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons te vernemen dat u een slechte ervaring ervaart met de aflevering van uw pakket door GLS.
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de afleverpoging op 17 april. Volgens de informatie van de chauffeur werd er niet opengedaan. Wij kunnen deze situatie helaas niet beoordelen.
Naar aanleiding van uw e-mail op dezelfde dag heeft u GLS de opdracht gegeven om het pakket naar een parcelshop te sturen. Dit is door GLS uitgevoerd, en op 18 april heeft GLS u bericht dat het pakket daar kon worden opgehaald.
Vervolgens hebben zowel GLS als wij u op 23 april en 26 april herinneringen gestuurd dat uw pakket klaar lag om af te halen. Hierop hebben wij geen reactie van u ontvangen. Ook de informatie dat het pakket uiteindelijk aan ons geretourneerd zou worden, heeft geen reactie van uw kant uitgelokt.
Het is voor ons dan ook onbegrijpelijk dat u wel een negatieve beoordeling achterlaat, maar vervolgens niet reageert op onze herhaalde e-mails en ook geen actie onderneemt om uw bestelling op te halen bij de parcelshop.
Met vriendelijke groet, Petsonline

Score voor Petsonline: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee