Marguerita Gille

Klantenservice slecht bereikbaar

Reactie Petsonline:

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback over de bereikbaarheid van onze klantenservice. Het spijt ons te horen dat u moeite heeft gehad om contact met ons op te nemen.
Wij willen u graag laten weten dat onze klantenservice telefonisch bereikbaar is op elke werkdag, van maandag tot en met vrijdag, tussen 10:00 en 18:00 uur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om ons op elk moment een e-mail te sturen. Wij streven ernaar om e-mails vrijwel altijd dezelfde dag nog te beantwoorden.
Deze informatie over onze bereikbaarheid kunt u ook terugvinden op onze website.
We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als u ons niet direct telefonisch kunt bereiken en we waarderen uw geduld in deze. We zullen uw feedback intern bespreken om te kijken of we onze bereikbaarheid in de toekomst verder kunnen verbeteren.
Mocht u op dit moment nog een dringende vraag of probleem hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk om ons een e-mail te sturen naar info@petsonline.nl. We zullen uw e-mail dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.
Nogmaals dank voor uw feedback.
Met vriendelijke groet, Petsonline

Score voor Petsonline: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee