Slechte kwaliteit
Reactie Petsonline:
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te lezen dat u een slechte ervaring heeft met de door u aangeschafte Hunter hondenmand en dat u dit via een negatieve beoordeling heeft gecommuniceerd, waardoor wij niet op de hoogte waren van uw klacht.
Naar aanleiding van uw melding hebben wij u verzocht om foto's van de vermeende slijtage. De eerste foto die u ons toestuurde was helaas onduidelijk. Op de twee daaropvolgende foto's die u heeft aangeleverd, hebben wij, evenals de fabrikant, geen tekenen van slijtage kunnen vaststellen.
Wat wij wel zien op de foto's zijn enkele pluisjes. Dit is een normaal verschijnsel bij een hondenmand die vervaardigd is uit zachte teddy stof en treedt doorgaans op bij gebruik.
Wij hebben u vervolgens verzocht om nadere informatie te verstrekken, zodat wij uw klacht beter konden beoordelen. Helaas hebben wij hierop geen reactie van u mogen ontvangen.
Op basis van de beschikbare informatie en de beoordeling door zowel onszelf als de fabrikant, kunnen wij op dit moment niet concluderen dat er sprake is van een fabricagefout of slechte kwaliteit van de hondenmand.
Met vriendelijke groeten, Petsonline