Voorzetramen nog niet geplaatst, ziet er wel goed uit maar het contact met klantenservice laat te wensen over.
Omdat de straten in de binnenstad verleden week niet of slecht te bereiken waren wilde ik vragen of de materialen een week later geleverd konden worden. Klantenservice gebeld, kreeg amper de gelegenheid om het probleem aan te kaarten er werd alleen kort en bondig gezegd dat ik het per mail moest doorgeven. Direct daarna mail verzonden. Niets gehoord!!! Tot mijn verbazing kreeg ik bericht dat de zending vrijdag jl. bezorgd zou worden. De chauffeur van het transport bedrijf valt niets te verwijten. Hij is met veel moeite de binnenstad ingekomen, heeft de vrachtwagen een straat verderop moeten parkeren en heeft met een steekwagen de bestelling keurig afgeleverd. Met nog meer moeite, veel eenrichtings wegen, moest hij weer terug. E.e.a was niet nodig geweest als de mail goed gelezen was!!!
Reactie PerlaPlast Kunststofshop:
Beste Buddy,
Vervelend om te horen. We nemen dit mee om onze processen te verbeteren. Excuses voor het ongemak.