Ik heb altijd wijn gekocht bij de Heeren van Heusden, deze werd altijd keurig thuis bezorgd. Bij de bestelling die ik bij U plaatste zou ook thuis bezorgd worden. Ik kreeg echter bericht dat ik het op kon halen op het postkantoor. Op het postkantoor trof ik nog 4 dozen aan van Uw bedrijf voor verschillende geadresseerden. Ik ben op de aangegeven dag de hele dag thuis geweest, de door U ingeschakelde bezorgdienst heeft overduidelijk niet eens de moeite genomen om thuis te bezorgen en alles direct op het afhaalpunt gedumpt. Als het zo in de toekomst gaat heb ik geen behoefte meer om bij U te bestellen.
Reactie Perfectewijn.nl:
Beste klant,
Dank je voor de bestelling en feedback.
We vinden het erg jammer om te horen dat de bezorging van je bestelling op deze manier is verlopen.
Een pakket hoort door PostNL altijd eerst op het opgegeven adres aangeboden te worden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een chauffeur zonder bezorgpoging direct doorrijdt naar een afhaalpunt. We begrijpen dan ook goed dat dit voor frustratie heeft gezorgd, zeker omdat je de hele dag thuis was en juist had gekozen voor thuisbezorging.
Onze excuses voor het ongemak. We hebben hierover inmiddels een serieuze klacht ingediend bij PostNL, zodat dit intern onderzocht kan worden.
Mocht dit in de toekomst onverhoopt nog eens gebeuren, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het pakket alsnog bij je thuis wordt bezorgd.
We hopen dat deze ervaring je niet zal weerhouden om in de toekomst nog eens bij ons te bestellen. We zien je graag terug om je opnieuw van heerlijke wijnen te mogen voorzien.