Online bestellen is alleen handig als de goederen ook daadwerkelijk thuis worden geleverd. Dat was zeker niet het geval bij mijn bestelling via Perfectewijn. Vier zware dozen werden op een onbekende plek gedumpt, en ik moest zelfs als Sherlock Holmes op zoek gaan naar waar ik de dozen kon ophalen. Toen ik Perfectewijn om een oplossing vroeg, kreeg ik als advies om iemand uit mijn vriendenkring te vragen om me te helpen de dozen naar huis te krijgen. Zonder pardon maken ze mijn probleem. Ik wil nooit meer bij hun bestellen, zeker niet.
Ze sturen wel snel een antwoord. Maar daar had ik niets aan.
Reactie Perfectewijn.nl:
Beste mevrouw Went,
Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons om te horen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad.
Het klopt dat PostNL je pakketten onterecht naar een afhaallocatie heeft gestuurd. Wij hebben hierover direct een klacht ingediend bij PostNL. We hebben je tevens aangeboden om de pakketten vanuit de afhaallocatie naar ons te laten retourneren, zodat wij ze opnieuw naar je huisadres kunnen versturen. Ook gaven we aan dat je de pakketten eventueel zelf bij de afhaallocatie kunt ophalen, eventueel met hulp van iemand anders. We hebben daarna geen reactie meer ontvangen over welke optie je voorkeur heeft.
Onze oprechte excuses voor het ongemak. Mocht je in de toekomst opnieuw wijnen willen bestellen, dan ben je altijd van harte welkom.