Na een aantal dagen zelf contact opgenomen want er werd maar niks bezorgt. Was een verzendmail zonder track and trace verstuurd. Bleek een doos verzonden te zijn zonder label. Direct een nieuwe doos naar ons opgestuurd en deze ontvangen. Dus prima opgelost door de klantenservice. Al is het wel jammer vanuit het magazijn, dan moeten wij er wel zelf achteraan.
Veel keuze
Reactie Perfectewijn.nl:
Beste Danielle,
Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de manier waarop onze klantenservice dit heeft opgelost.
We begrijpen wel dat het vervelend is dat je zelf contact met ons moest opnemen. Helaas hebben wij geen inzicht wanneer er iets misgaat met een pakket nadat het ons magazijn heeft verlaten. We kunnen daarom pas actie ondernemen zodra een klant ons laat weten dat een bestelling (nog) niet is ontvangen. Naar aanleiding van je bericht hebben we dit direct opgepakt en zo snel mogelijk een nieuw pakket naar je verzonden.
We waarderen je begrip en hopen je bij een volgende bestelling weer een volledig zorgeloze ervaring te kunnen bieden.