Pakket werd niet geleverd. Heb ook mijn geld niet terug ontvangen. Ik ga nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.
Reactie Perfectewijn.nl:
Beste Mathilde,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Jammer om te lezen dat je geen fijne ervaring met ons hebt gehad. Ik heb de situatie direct voor je uitgezocht.
Je bestelling is op 26 mei door ons verzonden, met een verwachte bezorgdatum van 27 mei. Op 27 mei heeft PostNL geprobeerd het pakket bij je af te leveren. Omdat de bezorging niet is gelukt, is het pakket naar een PostNL-punt gebracht. Daar heeft het tot en met 8 juni klaargelegen om afgehaald te worden. Omdat het pakket niet is opgehaald, is het vervolgens naar ons geretourneerd.
Nadat we het pakket retour hadden ontvangen, hebben we je een e-mail gestuurd met de vraag of je de bestelling opnieuw wilde laten verzenden of liever het aankoopbedrag terug wilde ontvangen. Omdat we hierop geen reactie hebben ontvangen, hebben we nog geen verdere actie ondernomen.
Onze excuses voor het ontstane ongemak. Ik begrijp dat je inmiddels graag het aankoopbedrag terug wilt ontvangen. Ik zorg ervoor dat de terugbetaling direct in gang wordt gezet.
Daarnaast hebben we als tegemoetkoming een tegoed van €10 aan je account toegevoegd. Mocht je in de toekomst alsnog heerlijke wijnen willen bestellen, dan kun je dit tegoed als korting gebruiken op een nieuwe bestelling. Wanneer je bent ingelogd op je account, wordt het tegoed automatisch zichtbaar tijdens het afrekenen.
Erik van Perfectewijn.nl