Het was goed geregeld. De boeking ging snel en makkelijk. In februari 2022 ging onze reis naar Rome helaas niet door. We hebben een nieuwe parkeerplek geboekt en zouden de kosten van de vorige boeking (2 auto’s) terug krijgen. Heel netjes toch?! Wat een ellende werd dat. En tot op heden nog steeds niet opgelost. Heb wel 10 keer de oude en nieuwe boekingen door moeten geven. Heb aan de telefoon gezeten en alles uitgelegd. Ik zou terug gebeld worden….. maar nee hoor! 1 auto netjes terug gestort maar de andere auto nu nog steeds niet . We zouden naar een annulering gedaan hebben?! Heel raar allemaal. Maar wij zijn klaar met parkcare! Dat ze maar gelukkig worden met die 28 euro!
Dan nog een punt. De heenreis van de parkeerplaats naar Schiphol ging heel vlug en super aardig personeel!
De terugweg vanaf Schiphol was een drama!! We hebben meer dan een uur staan wachten, ongeorganiseerd want iedereen drong voor. Ppffff dat was een ellende want je wil allemaal naar huis.
Personeel heel aardig hoor, daar is niks van te zeggen! Maar slecht geregeld met die busjes en wachtende mensen!
Nee nooit meer voor ons!
Hoe bent u op ParkCare terecht gekomen?
Google / overige zoekmachines
Vriendelijk personeel!!
Beter georganiseerde planning van ophalen bij Schiphol. Wie het eerst belt wie het eerst opgehaald word!