Nadat wij net een week van Oxxio internet hadden, heb ik contact gehad met de klantenservice, want wij krijgen maar 11 MB/s, soms 12 a 13 (hapert nog al, soms hebben wij zelfs niets). Wij zouden op ons adres 24 MB/s moeten kunnen krijgen (was ooit rond de 22 MB/s, maar laatste half jaar zeker niet meer dan 15 MB/s). Ter informatie onze afstand tot de wijkcentrale is 1,1 KM, wat een snelheid van rond de 20-22 MB/s zou moeten kunnen geven. Al deze informatie heb ik aan de dame op de chat doorgegeven, maar ze bleef maar volhouden dat dus 12 MB/s onze maximaal is (maakt niet uit dat wij eerst 22 hadden). Ik gaf aan dat de vorige provider al geconstateerd had dat onze inkomende kabel veel storing heeft en soms ook weg valt, dus ligt aan KPN. Zij hadden al KPN gevraagd dit te verhelpen, maar helaas met corona en drukte was dit nog niet gedaan bij de overstap. De dame van de chat zegt, tja dan moet je bij je vorige provider aankloppen, ik kan niets doen. Sowieso gaat KPN niets doen, dat kan ik je nu al vertellen. Ik vraag haar om nog steeds contact met hun op te nemen om dit probleem op te lossen. Nee zegt ze, heeft geen nut, plus je hebt internet. Ik zeg nogmaals dat dat niet een snelheid is waarmee wij kunnen werken en zeker niet het maximaal te behalen is. Zij blijft volhouden dat dit wel zo is, dat wij gewoon te ver van de centrale zitten, maar ze kon niet verklaren waren wij dan ooit wel een hogere snelheid hebben gehad op dit adres..... Dus met andere woorden, zoek het zelf uit, wij doen niets, nemen je geld af voor een labbere service en labbere snelheid. Is maar goed dat ik geen TV pakket erbij heb genomen, want dan had dat zeker niet gewerkt en was ik nog meer geld kwijt geweest voor niets.