Laat ik maar meteen duidelijk zijn; dit is de laatste keer dat ik een contract afsluit bij OXXIO. In eerste instantie werd mij gevraagd om een bankafschrift te sturen ter bevestiging dat ik mijn rekeningen betaal. Heb werkelijk nog nooit zoiets bizars gehoord van een energieleverancier waar ik nota bene 2 jaar terug ook bij heb gezeten en altijd netjes mijn rekeningen heb betaald. Vervolgens toch kunnen regelen zonder dat gezeik een contract af te sluiten, komt het volgende bizarre... Ze sturen een dag voor de start van mijn contract dat ik binnen 3 weken meterstanden door moet geven, niet gespecificeerd welke meterstanden. Dat doe ik ver volgens, ruim op tijd, wat blijkt: ze moeten de meterstanden weten van de dag dat het contract start. Tja, die had ik niet... Datum was niet aan te passen bij het doorgeven en ik moest iets invullen, dus netjes de meterstanden doorgegeven van de datum waarop ik ze heb gecheckt, volgende dag een klacht ingediend via FB en daarna, noppes. Vervolgens krijg ik bij de oude leverancier nog een rekening gepresenteerd die niet klopt. Maar... "Kunnen we niets aan doen mevrouw", was de respons. Meterstanden willen ze niet aanpassen, datum van doorgegeven standen willen ze niet aanpassen... Zoek het maar uit dus. Verder werkt de app niet naar behoren, site zelfde verhaal. Ik zit mijn jaar uit en vertrek daarna voorgoed. Helemaal gehad met OXXIO. Betaal liever die 50 euro p.j. meer voor een normale omgang, normale app en normale site, dan te besparen en dit gezeik te krijgen!