Oxxio

Leonie

Al enige jaren verkrijgen wij energie van maatschappij Oxxio.
Een tijd terug werd ik gebeld door Oxxio met een aanbieding om tv en internet van KPN te nemen.

Dit kwam mij wel goed ten ore, want zowel Ziggo als Oxxio stond nog op naam van mijn exman.
En ik ben vorig jaar gescheiden. Mijn meisjesnaam weer aangenomen.

Ik kon alleen Oxxio op naam krijgen, als ik een nieuw contract opstelde met de dame aan de telefoon.
Mijn exman moest Ziggo opzeggen en zo kon ik gebruik maken van KPN en kreeg ik Oxxio op mijn eigen naam.

Alles geregeld, totdat ik begin deze week een eindnota heb gekregen van Oxxio a 108 euro.
Gebeld met de klantenservice, deze meneer kon mij niet verder helpen. Simpelweg verrekening van niet gemaakte kosten.

Klacht ingediend op het klachten forum van Oxxio. Deze komen ook met een waterdicht verhaal. Oude contract beindigt en niet verrekende kosten.

Maar het kan toch niet waar zijn, dat een naams verandering binnen het systeem van Oxxio, een klant 108 euro moet kosten?
En dan vind ik , dat dit verteld had moeten worden aan de telefoon. Simpelweg een mededeling : er komt een eindnota van het oude contract aan.
Dit is niet gebeurd en ik vind het diep triest, dat ik als klantzijnde met een betalingsregeling afgescheept word.

Score voor Oxxio: 1/5