Oxxio

AE

Ze bieden geen WiFi garantie. Iets wat je pas verteld wordt na afsluiting en verder nergens te lezen is tijdens het afsluiten. Kort komt het erop neer dat wanneer je zelfs naast je modem staat en je nog steeds geen WiFi kunt ontvangen, dit OXXIO geen **** kan schelen.

'Wij hebben u nooit Wi-Fi garantie aangeboden' is dan hun reactie bij de servicedesk. 'Een klachtbrief hierover indienen heeft ook geen zin, die verdwijnt op de stapel die wij dagelijks ontvangen'. 'Andere providers bieden dit wel daarom zijn wij goedkoper' 'Maar hey, voor 90 euro meer naaien we je graag een WiFi versterker aan waardoor je alsnog op één jaarbasis niet goedkoper uit bent dan providers die net iets meer per maand vragen'

Nou top service hoor OXXIO, het kan me niet eens meer schelen of ik met stroom en gas wel goedkoper uit ben bij jullie, het eerste wat ik eind dit jaar doe is gelijk overstappen met al mijn producten.

Niet aan beginnen mensen! vooral niet als je al eventueel een v10 modem van KPN hebt, je krijgt een goedkope v10a er voor terug met één lan aansluiting minder en een veel zwakker signaal.

De monteur die ze aanbieden? die komt alleen kijken of er al een glasvezel aansluiting aanwezig is en vetrekt dan weer, ongeacht of je een normale WiFi ontvangst hebt of niet. En nee, ik woon niet in een enorm groot huis. Een appartement zelfs waar ik nog geen 8 meter van de modem af correct het Wi-Fi signaal kan ontvangen.

Schaam jullie OXXIO, vertel de mensen dan in ieder geval duidelijk dat jullie geen Wi-Fi garantie bieden, ook niet wanneer je nog geen 8 meter van de modem af geen bereik hebt...of beter nog: 'al zou dit gebeuren wanneer je naast de modem staat' volgens de servicedesk medewerker!

Score voor Oxxio: 1/5