Vanaf het moment dat wij de welkomstmail ontvingen met de titel 'Je bent online' en o.a. de tekst 'Slingers en confetti! Alles is geactiveerd en hopelijk werkt alles als een zonnetje.' zijn we geen moment online geweest: storing. Direct de storing telefonisch gemeld. De klantenservice medewerker liet mij weten dat ik zo snel mogelijk geholpen zou worden: over twee, misschien één werkdag zou het monteursbedrijf contact opnemen om een afspraak te maken. Uiteindelijk heb ik er zelf achteraan moeten bellen en hemel en aarde moeten bewegen om een monteur langs te krijgen. Nadat ik enorm mijn onvrede had uitgesproken bij het monteursbedrijf, werd ik doorverbonden met een van de managers. Zij heeft toen wel echt haar best gedaan en is persoonlijk monteurs gaan bellen. Wat ook heel teleurstellend is, is dat het monteursbedrijf werkt met zzp-ers die eigenlijk nauwelijks ruimte in hun agenda hebben. Je krijgt het gevoel dat je blij moet zijn als er überhaupt een monteur gevonden wordt die bij je langs kan en wil komen. Kortom, deze ervaring geeft mij niet het vertrouwen dat Oxxio goede en snelle service wil en kan bieden. Ik voel mij behoorlijk bekocht en heb heel veel spijt dat ik ben overgestapt naar Oxxio. Het lage tarief voor de eerste 6 maanden is in ieder geval voor de eerste drie maanden teniet gedaan voor de kosten die ik heb gemaakt doordat ik extra mobiel internet moest inkopen om te kunnen blijven werken en door de monteurskosten die ik voor de installatie heb gemaakt.