De overstap was prima, aanmelding ging gemakkelijk, alles snel geregeld, maar bij de aanmelding/overstap heb ik enkel stroom tarief aangevraagd. Wanneer ik goed kijk door het contract wat ik vervolgens toegestuurd krijg, staat daar doodleuk dat ik een dubbel tarief heb aangevraagd... Dat is natuurlijk niet de afspraak, dus telefonisch contact opgenomen. De vriendelijke dame vertelde mij dat dit normaal was, en dat wanneer je zou bellen 3-4 dagen nadat het contract gestart was, je dit telefonisch makkelijk kon wijzigen. Ondertussen is mijn contact gestart, maar schiet het er steeds bij in om hier telefonisch contact over te zoeken. Ik vind het vreemd dat je iets aanbiedt bij het afsluiten van een contract en er zonder duidelijk bericht iets anders van maakt (uiteraard moet je goed doornemen wat je ondertekend, dus dan kom je het wel tegen als je goed leest).
De app is heel inzichtelijk, dat is erg prettig. En de tarieven zijn scherp, ik kom van de NUON af waar ze me een 'blijven-loont-korting' aanboden, en die kon by far niet tippen aan de tarieven van Oxxio (de overstapbonus niet eens meegerekend).