Oxxio

Frank

Na bij een vriendelijke jongeman mijn overgang van Budget naar Oxxio te hebben geregeld , waarbij ik met nadruk de datum van nieuwe ingang vermelde, bleek in de mij toegestuurde offerte die datum niet te kloppen.
Het is dan een hels karwei om echt iemand aan de lijn te krijgen en na veel gedoe werd de nieuwe datum gecorrigeerd. Ik zou een paar dagen voor de ingangsdatum een verzoek krijgen om mijn standen op te geven. Op de dag van ingang had ik nog steeds niets vernomen en ben weer zelf aan het mailen en bellen geslagen. Je wordt dan van het digitale kastje naar onbereikbare telefoonnummers gestuurd en krijgt er een punthoofd van. Het automatische antwoord systeem begrijpt mijn duidelijke vraagstelling niet en je krijgt alsmaar rare antwoorden. Uiteindelijk heb ik dagen later alsnog een opgave kunnen doen, met de mededeling dat ik binnen enkele weken een eindafrekening zou ontvangen...….Juist. Ook dit valt blijkbaar niet mee. Een maand later zit ik daar nog op te wachten. Dit alles, met tevens een foutieve opgave van mijn maandbedrag, hetgeen later werd bijgesteld, geeft een slechte start aan mijn overstap, waar ik nu al spijt van heb. Op grond van het door de jonge man voorgerekende, zou ik veel goedkoper uit zijn. Door de latere correctie blijkt daar niets van waar te zijn. Valse voorlichting en ingangsdatum waar ik zelf achter aan moet geven me niet veel vertrouwen in jullie aanpak.

Score voor Oxxio: 2/5