Zeer slecht. Oplossing past niet, bij oplevering wordt dat niet gemeld. Afspraken worden niet nagekomen. Niemand is rechtstreeks bereikbaar.
Model traplift:
Weet ik niet
Bij een foute installatie direct verantwoordelijkheid nemen, ipv klant van het kastje naar de muur sturen
Reactie Otolift Trapliften:
Beste meneer Juch,
Wij vinden het vervelend dat u onze service op deze manier heeft ervaren. We vinden het vervelend dat het zo is verlopen en lichten graag onze kant van het verhaal toe.
Bij de eerste montage is er helaas een fout gemaakt in het op maat gemaakte onderdeel van uw traplift. Deze onderdelen worden handmatig gemaakt, en waar mensen werken, kunnen helaas fouten voorkomen. Uiteraard trekken wij hier lering uit en is het onze verantwoordelijkheid om dit zo snel mogelijk op te lossen.
In uw situatie hebben wij een oplossing voorgesteld in samenspraak met de expert die bij u op het adres is geweest. U gaf echter aan dat u de traplift liever volledig wilde laten verwijderen. Hoewel dat niet onze voorkeur had en wij altijd een traplift aan willen passen waar mogelijk, hebben wij uw verzoek gerespecteerd en gehoor gegeven aan uw verzoek. Vanaf daar is de afhandeling in werking gesteld en heeft u meermaals contact gehad met onze klachten afdeling wij hebben vernomen dat de lift inmiddels is verwijderd en dat er in goed overleg afscheid van elkaar is genomen.
Mats van Otolift Trapliften