Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

Henk Engelvaart

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, mijn schoonzus had deze lift nodig. Maar ze had hem nooit kunnen gebruiken, er was rond de € 9.000,- voor betaald. In de week van plaatsing overleed ze, gebeld van kunnen jullie wat betekenen? Ja u kunt € 1.200,-- terug krijgen! Dit maar laten zitten, mijn zwager gebruikt deze helemaal niet, die slaapt beneden. Na 5 maanden wilde hij eens kijken hoe dit ging, maar hij werkte niet. Gebeld en de monteur melde meneer de accu is op. U hebt hem niet tot het einde laten komen waardoor de accu niet kan laden. Als je vrouw stervende leg en het spul wordt gemonteerd is het wel te begrijpen dat zijn hoofd ergens anders naar staat. Maar dit bedrijf rekende gewoon € 600,-- . Wat een stel oplichters!

Model traplift:

Weet ik niet

Meer klant vriendelijkheid.

Reactie Otolift Trapliften:

Beste meneer Engelvaart,
Bedankt voor uw review.
Omdat elke traplift speciaal op maat wordt gemaakt voor de betreffende trap en situatie, is het niet mogelijk om een gebruikte traplift opnieuw te plaatsen. Sommige onderdelen kunnen we nog wel hergebruiken.
Daarnaast komen er bij het demonteren, vervoeren en reviseren van een traplift ook kosten kijken. Deze factoren bepalen uiteindelijk samen de restwaarde van de traplift.
De accu moest worden vervangen omdat de stoel niet goed op het laadpunt stond. Als dat gebeurt, laat de traplift dit weten door een pieptoon te geven en een signaal te laten zien. Zo wordt aangegeven dat de stoel niet goed geparkeerd is om op te laden.
Als u in de toekomst vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Mats van Otolift Trapliften

Score voor Otolift Trapliften: 0.5/5