Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

Geers

2024 traplift aangeschaft vertegenwoordiger uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Deze besteld en keurig binnen 4 weken gemonteerd.
Mocht je onverwacht verhuizen nemen wij tegen redelijke vergoeding de traplift terug.
In april 2024 ongeveer 4000 euro voor deze traplift betaald.
2025 juni kregen we de kans om te gaan wonen in en appartement,netjes alles gelijk vloers.
Otto aangeschreven voor de traplift over te nemen. De wilde men wel alleen het model was niet meer van deze tijd maar wij konden 150 euro terug krijgen.
Nog geen jaar later, wat hebben wij dan gekocht bij otolift voor 4000 euro een lift die nog plank lag van wat jaren terug.

Model traplift:

Weet ik niet

Eerlijkheid

Reactie Otolift Trapliften:

Beste meneer/mevrouw Geers,
Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te horen dat u teleurgesteld bent over de restwaarde van uw traplift.
Graag leggen we u wat meer uit. Omdat iedere traplift maatwerk is, kunnen wij een gebruikte traplift helaas niet in zijn geheel herplaatsen. Alleen sommige onderdelen komen in aanmerking voor hergebruik.
Daarnaast zijn er kosten verbonden aan het demonteren, vervoeren en reviseren van een traplift. Al deze factoren spelen een rol bij het bepalen van de restwaarde.
We hopen dat deze toelichting wat meer helderheid geeft. Mocht u toch nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.
Keira van Otolift Trapliften

Score voor Otolift Trapliften: 1/5