De lift werd naar alle tevredenheid geplaatst. Helaas vertoonde de lift na nog geen jaar gebreken. Hij stopte opeens terwijl mijn moeder erop zat. Gelukkig was ze onderaan de trap, anders had ze er niet meer af kunnen komen. We hebben direct gebeld en diezelfde avond kwam er een monteur. Heel fijn geregeld, echter kregen wij de dag erna een factuur van ruim €180,-!! Wij dachten dat er garantie op zat van 5 jaar, maar deze bleek alleen onder kantooruren te gelden. Niemand die ons daar op gewezen heeft, ook niet de telefoniste. Later bleek het in de piepkleine lettertjes te staan. We zijn ronduit ontevreden hierover!
Model traplift:
Weet ik niet
Duidelijk communiceren! En coulanter omgaan met de kleine lettertjes.
Reactie Otolift Trapliften:
Beste mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw moeder een storing heeft ervaren met de traplift. Dat moet even schrikken zijn geweest, maar fijn dat onze monteur snel kon helpen.
Toch willen wij graag toelichten dat de informatie over wat wel en niet onder de 5 jaar garantie valt, duidelijk vermeld staat op onze website en in de voorwaarden.
Wij vinden het jammer dat dit niet goed bij u is overgekomen en nemen uw feedback zeker mee.
Keira van Otolift Trapliften