Het plaatsen van de lift is prima verlopen, jaarlijkse controle prima.
Na het overlijden van mijn vader, 2 jaar na t plaatsen van de lift, werd er door Otolift 500 euro geboden voor de traplift het verwijderen van de traplift die 5000,- in aanschaf kostte,
Model traplift:
Weet ik niet
Onderdelen van de op maat gemaakte traplift hergebruiken lijkt me zinvol. Lijkt me redelijk dat Otolift winst wil maken, maar niet ten koste van de nabestaanden. Geeft geen fijn gevoel, zelfs 2 jaar na het ovetlijden van mijn vader nog niet
Reactie Otolift Trapliften:
Beste mevrouw Timmermans,
Hartelijk bedankt voor uw review. Allereerst willen wij u condoleren met het verlies van uw vader.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de restwaarde van de traplift. Omdat elke trap anders is, is het niet mogelijk om de volledige traplift te hergebruiken. Wij kunnen enkele onderdelen reviseren en inzetten voor hergebruik. Het verwijderen en transporteren van de traplift brengt kosten met zich mee, evenals het reviseren van de onderdelen.
Om onze klanten extra zekerheid te geven, bieden wij bij onze ZorgZeker-pakketten een gegarandeerde restwaarde.
Wij hopen dat deze toelichting u meer duidelijkheid geeft. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
Koninklijke Otolift Trapliften