Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

Zambenedetti

Model traplift:

Modul-Air Smart

Slecht bedrijf qua verwijderen traplift na overlijden. Je kunt geen afspraak maken met ze.Ze bellen je als het hun uitkomt ,kun je die dag niet heb je pech en kun je weer wachten totdat ze weer bellen. Ze komen de dag na het bellen,dus grote kans dat je zelf al een afspraak hebt staan en dus weer kunt wachten.Slecht dat dit zomaar kan in 2025.Een bedrijf waar je geen afspraak mee kunt maken om te verwijderen, maar wel voor plaatsen,als er geld binnen gehaald kan worden. Dit kan en moet beter kunnen. Een traplift zolang laten hangen is verschrikkelijk voor de nabestaanden.

Reactie Otolift Trapliften:

Beste mevrouw Zambenedetti,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Allereerst willen wij u condoleren met uw verlies. Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is en dat u snel geholpen wilt worden. Onze excuses dat onze service in dit geval niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en er is met spoed een afspraak ingepland om de traplift te verwijderen. Wij zijn blij te horen dat u verder tevreden bent over onze service en de traplift.
Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze service in de toekomst verder te verbeteren.
Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Koninklijke Otolift Trapliften

Score voor Otolift Trapliften: 2/5