Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

D.A.Bosman

Aanschaf en levering gingen prima. Onderhoud is een ander ding.
Bij aanschaf afgesproken dat er jaarlijks onderhoud zou plaats vinden. Dit zou in mei gebeuren. Op de dag
Van onderhoud werd dit op het laatste moment afgebeld.
Nieuwe afspraak gemaakt voor september tussen 09 en 12 werdt om 1145 afgebeld wegens drukte en opgemerkt dat er voorlopig geen afspraken ingeplande kunnen worden. In november zelf maar weer gebeld, nu een afspraak op 7 dec tussen 09 en 12. En mijn te
Evonne’s doorgegeven zodat de monteur mij eventueel kan bereiken mocht hij vertraagd zijn. Om 1130 nog niemand gezien en wederom maar gebeld. Monteur is al geweest en er was niemand thuis.

Ben helemaal klaar met Otolift.

Model traplift:

Weet ik niet

Ga eens een service afdeling opzetten

Reactie Otolift Trapliften:

Beste meneer Bosman,
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring met Otolift niet is zoals deze zou moeten zijn.
Wij hebben de situatie intern onderzocht. De eerste afspraak is geannuleerd vanwege een zieke monteur. Voor het tweede geplande onderhoud heeft de monteur een dag van tevoren een voicemail ingesproken over het vervroegen van de afspraak. Deze heeft u helaas gemist. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Wij hebben inmiddels contact met u gehad voor een nieuwe afspraak. Wij stellen alles in werking om deze afspraak door te laten gaan op het afgesproken tijdstip. En wij nemen intern maatregelen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.
We waarderen uw feedback, omdat het ons helpt onze dienstverlening te verbeteren. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Het serviceteam van Otolift

Score voor Otolift Trapliften: 0.5/5